Οι μηχανές αναζήτησης είναι ο κύριος παράγοντας μέσω του οποίου οι χρήστες επισκέπτονται τη σελίδα σας. Κάποιες από τις πιο δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης είναι:

  • Bing
  • Yahoo!
  • Quora
  • και φυσικά η Google που κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό στις αναζητήσεις.

Η υψηλή κατάταξη του site σας στις μηχανές αναζήτησης και ειδικά στην Google συνεπάγεται:

  • υψηλότερη επισκεψιμότητα
  • αύξηση πωλήσεων
  • μείωση της εξάρτησης των πληρωμένων διαφημίσεων
  • μείωση των εξόδων προώθησης της σελίδας
  • μεγιστοποίηση της αξιοπιστίας της επιχείρησής σας, καθώς οι χρήστες τείνουν να εμπιστεύονται περισσότερο τις επιχειρήσεις που βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη της Google.

Το S.E.O. (Search Engine Optimization), είναι η διαδικασία με την οποία κατατάσσεται πιο ψηλά στις μηχανές αναζήτησης το site σας, με βάση στοχευμένες λέξεις κλειδιά στα οργανικά / μη πληρωμένα αποτελέσματα.

Στη netsolutions.gr φροντίζουμε να χτίζουμε από την αρχή ένα σωστά δομημένο site, με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά και κείμενα για να είναι φιλικό σε όλες τις μηχανές αναζήτησης. Με τον καιρό η επίδραση του SEO θα αυξάνει συνεχώς την επισκεψιμότητα της σελίδας. Επιπλέον όσο μεγαλύτερο είναι το site (περισσότερες σελίδες / λέξεις κλειδιά), τόσο πιο ευνοϊκό θα είναι το SEO.

Ελάτε να σας προσφέρουμε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις για την επιχείρησή σας με ιστοσελίδες που υπηρετούν το 100% των στόχων σας και ενισχύουν την εικόνα της εταιρείας σας. Επισκεφτείτε το portfolio μας για να δείτε δείγματα δουλείας μας.

Εμπιστευτείτε τη netsolutions.gr .

WEB DEVELOPMENT
DESIGN
STRATEGY
SOCIAL MEDIA
EMAIL MARKETING

Δημιουργία Ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα είναι απαραίτητη για την ευημερία και την ανάπτυξη κάθε επιχείρησης, γι’ αυτό στη netsolutions φροντίζουμε για εσάς!

Ψηφιακό Marketing

Νέοι επισκέπτες μέσω P.P.C καμπάνιας AdWords, ώστε το site σας να βγαίνει εγγυημένα στις πρώτες θέσεις του Google.


Κατασκευή Λογότυπου

Χρειάζεται συνδυασμό γνώσεων γραφιστικών, φαντασίας, πρωτοτυπίας, επικοινωνίας και marketing, καθότι το λογότυπο είναι πολύ σημαντικό για την εικόνα της εταιρείας.

Δημιουργία e-shop

H ραγδαία ανάπτυξη στον χώρο του διαδικτύου, δημιουργεί την ανάγκη σχεδόν σε κάθε επιχείρηση να διατηρεί e-shop…

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας