Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και δεν φτάνει πια μια απλή συμβατική διαφήμιση της επιχείρησης σας για να ξεχωρίσετε. Τη θέση της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου έχουν κατακλύσει τα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

GoogleFacebookInstagram, Youtube, Twitter, LinkedInPinterest είναι κάποιες από τις αγαπημένες συνήθειες μικρών και μεγάλων. Η ραγδαία αύξηση τους, επιβάλλει πλέον σε κάθε επιχείρηση να διατηρεί τουλάχιστον ένα από αυτά τα μέσα, για να προωθεί τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της. Ιδιαίτερα μεγάλη χρήση έχει σημειώσει το Facebook.

Η δημιουργία μιας διαφημιστικής καμπάνιας, δεν είναι εύκολη υπόθεση και χρειάζεται μεγάλη προδιεργασία, προκειμένου να είναι επιτυχημένη και να αποδώσει τους καρπούς που θέλουμε.

Το κόστος των διαφημίσεων κυμαίνεται ανάλογα το μέσο που θα επιλέξετε και αν θέλετε από την πρώτη στιγμή να έχετε νέους επισκέπτες μέσω μιας P.P.C καμπάνιας AdWords, ώστε το site σας να βγαίνει εγγυημένα στις πρώτες θέσεις του Google με προφανές αποτέλεσμα στις άμεσες ή έμμεσες πωλήσεις και επισκεψιμότητα.

Απαραίτητα συστατικά είναι:

  • target group που απευθυνόμαστε
  • διαφήμιση σε συγκεκριμένες χώρες, πόλεις, περιοχές ή σε συγκεκριμένη απόσταση από την επιχείρησή σας
  • διαφήμιση σε συγκεκριμένες συσκευές π.χ. laptop, tablet, smartphone
  • διαφήμιση συγκεκριμένες ώρες
  • λέξεις κλειδιά

Στοχεύουμε στα μέγιστα αποτελέσματα γι’ αυτό παρακολουθούμε τα αναλυτικά στοιχεία που μας δίνουν το AdWordsFacebook, Twitter κ.τ.λ., ώστε να γνωρίζουμε ακριβώς σε πιο κοινό έχει μεγαλύτερη απήχηση η εταιρεία σας, ποιες ώρες, ποιες λέξεις κλειδιά αναζητούν οι πελάτες σας και ποια προϊόντα και υπηρεσίες τους ενδιαφέρουν περισσότερο.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί μία καμπάνια κομμένη και ραμμένη στις προτιμήσεις του δικού σας κοινού

  • Προσελκύστε νέους πελάτες
  • Αυξήστε τις διαδικτυακές σας πωλήσεις
  • Ενισχύστε την αξιοπιστία σας

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι μας θα σας καθοδηγήσουν στην σωστή στρατηγική και ενέργειες αναλόγως των στόχων και του budget σας.

Εμπιστευτείτε τη netsolutions.gr .

WEB DEVELOPMENT
DESIGN
STRATEGY
SOCIAL MEDIA
EMAIL MARKETING

Δημιουργία Ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα είναι απαραίτητη για την ευημερία και την ανάπτυξη κάθε επιχείρησης, γι’ αυτό στη netsolutions φροντίζουμε για εσάς!

Κατασκευή Λογότυπου

Χρειάζεται συνδυασμό γνώσεων γραφιστικών, φαντασίας, πρωτοτυπίας, επικοινωνίας και marketing, καθότι το λογότυπο είναι πολύ σημαντικό για την εικόνα της εταιρείας.


S.E.O.

Το S.E.O. είναι η διαδικασία με την οποία κατατάσσεται πιο ψηλά στις μηχανές αναζήτησης το site σας, με βάση στοχευμένες λέξεις κλειδιά στα οργανικά / μη πληρωμένα αποτελέσματα.

Δημιουργία e-shop

H ραγδαία ανάπτυξη στον χώρο του διαδικτύου, δημιουργεί την ανάγκη σχεδόν σε κάθε επιχείρηση να διατηρεί e-shop…

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας