ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ!


Πείτε μας την ανάγκη σας και εμείς θα την κάνουμε πράξη!

Για άμεση οικονομική προσφορά συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί σας για να συζητήσουμε.


    Στη Netsolutions κατασκευάζουμε ιστοσελίδες υψηλού επιπέδου design, υπηρεσιών και προώθησης, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη μας. Η ιστοσελίδα είναι απαραίτητη για την ευημερία και την ανάπτυξη κάθε επιχείρησης, γι’ αυτό στη netsolutions φροντίζουμε για εσάς.

    Τα συστατικά ενός επιτυχημένου και κερδοφόρου e-shop είναι πολλά και προηγείται πάντα μελέτη για τον σωστό συνδυασμό αυτών, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.Το ηλεκτρονικό εμπόριο επιβάλλει μια ασφαλή και άνετη εμπειρία για τον χρήστη. Η σελίδα πρέπει να είναι σχεδιαστικά εντυπωσιακή και πρωτότυπη, καθότι ο ανταγωνισμός.

    Google , Facebook , Instagram , Youtube, Twitter , LinkedIn , Pinterest – Η ραγδαία αύξηση τους, επιβάλλει πλέον σε κάθε επιχείρηση να διατηρεί τουλάχιστον ένα από αυτά τα μέσα, για να προωθεί τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της. Νέοι επισκέπτες μέσω P.P.C καμπάνιας AdWords, ώστε το site σας να βγαίνει εγγυημένα στις πρώτες θέσεις του Google.

    Το S.E.O. είναι η διαδικασία με την οποία κατατάσσεται πιο ψηλά στις μηχανές αναζήτησης το site σας, με βάση στοχευμένες λέξεις κλειδιά στα οργανικά / μη πληρωμένα αποτελέσματα. Η υψηλή κατάταξη του site σας στις μηχανές αναζήτησης και ειδικά στην Google συνεπάγεται: υψηλότερη επισκεψιμότητα, αύξηση πωλήσεων, μείωση της εξάρτησης των πληρωμένων διαφημίσεων, μείωση των εξόδων προώθησης της σελίδας, μεγιστοποίηση της αξιοπιστίας της επιχείρησής σας

    Χρειάζεται συνδυασμό γνώσεων γραφιστικών, φαντασίας, πρωτοτυπίας, επικοινωνίας και marketing, καθότι το λογότυπο είναι πολύ σημαντικό για την εικόνα της εταιρείας.